Братя Чолакови - Кералукс

Go to content

Main menu

Грое

Продукти > Обзавеждане за баня > Смесители

Lineare

Изчистени и съвременни форми
Изчистените и съвременни форми на смесителите Lineare са представени в смекчен вариант на Минимализма. Цилиндричното тяло на смесителите подчертава радиалните форми на чучура и ръкохватката.

Визуалното усещане за стабилност е постигнато, чрез паралелните форми на чучура и ръкохватката, подчертани от блестящото хромово покритие - GROHE StarLight®. Прецизния и лесен контрол на водата и температурата се постига с помощта на технологията GROHE SilkMove®.Allure

Красота и производителност.
Перфектно балансираните пропорции на външния и технически напреднали от вътрешната страна - Allure обединява вътрешната красота с ненадмината производителност.
Цилиндрични тела се издигат от квадратни и правоъгълни плочи база добавите към минималистичен жалбата си, докато събирането предлага избор от две дръжка стилове - плосък лост или три спици - да отговарят на вашите взискателните изисквания.
Смесители и фитинги в тази GROHE SPA ™ от колекцията илюстрира нашия ангажимент за ненадминатото качество в банята.
GROHE Ondus®
Digital
Дигитална революция
Революцията се извършва в банята - дигиталната революция. Нашите всепризнатата GROHE Ondus ® гама от дигитални смесители и душове носи ново ниво на комфорт за мивка, вана и душ. Цифрови интерфейси покани взаимодействие и предлагат персонализирано наслада вода с едно докосване на пръста си.

Скулптурни форми, които привличат окото и състоянието на най-съвременна цифрова технология за ненадмината прецизност, GROHE на Ondus ® Digital ви позволява да пресъздаде перфектно преживяване вода отново и отново. Същата температура, налягане - вода-ла-карт.
Във всяка друга стая в дома цифровата технология има предимство, така че защо не и в банята си? Технологии в дома си спа център с GROHE. Ondus ® Digital - удобство и комфорт, както никога преди.

Back to content | Back to main menu