Братя Чолакови - Кералукс

Go to content

Main menu

Лепила за плочки

Продукти > Мазилки,Лепила и бои

Универсално циментово лепило Ceresit Classic Universal


Универсално циментово лепило за употреба на закрито и открито, водо- и мразоустойчиво, за различни строително-ремонтни дейности, икономично. За полагане на керамични плочки, фаянс, теракота и естествен камък (след предварителна проба) върху недеформируеми хоризонтални и вертикални циментови основи на закрито и открито. Подходящо е за различни строително-ремонтни дейности: подготовка и изравняване на основата, шпакловане и зидария (тухли, газобетон).
Окомплектовка: 25 кг.


Лепило за плочки Ceresit CM 11 PLUS GRES


Лепило за полагане на гранитогрес, керамични плочки и естествен камък (с изкл. на мрамор.). Подходящо за лепене на плочки с нормална попиваща способност върху недеформируеми хидроизолирани основи. Лепилото не позволява свличане и е подходящо за лепене на плочки върху вертикални и хоризонтални основи.
Окомплектовка: 25 кг
Разходна норма: 2.0-6.5 кг./кв.м. в зависимост от големината на плочката и фугатаЕластично лепило за плочки Ceresit CM 12 ELASTIC


За полагане на керамични плочки на закрито, на открито и в постоянно влажни помещения върху циментови основи; за лепене на гранитогрес на закрито. CM 12 e изключително подходящо за лепене на широкоформатни подови плочи (до 80x80 cm).
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: от 1,4 до 5,0 kg/m2Гъвкаво лепило за плочки Ceresit CM 16 Flex


За полагане на керамични плочки, плочки от естествен камък и гранитогрес на закрито и открито върху де­формируеми основи. СМ 16 е подходящо за лепене на керамични облицовки върху подово отопление, балкони, тераси и хидроизолирани повърхности.
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: 1,4-3,1 кг./кв.м.Бяло супер гъвкаво лепило за плочки Ceresit CM 25 White Super Flexible


Лепило за керамични плочки, гранитогрес и стъклокерамика, както и на фини мозаечни или стъклени плочки (в това число прозрачни и полупрозрачни). Подходящо за полагане на бял мрамор. За употреба на закрито, на открито, както и в постоянно влажни помещения.
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: 1,3-3,8 кг./кв.м.Бързосвързващо гъвкаво лепило за плочки Ceresit CM 29 Multi Xpress


Бързосвързващо лепило за полагане на абсорбиращи (керамика, фаянс) и неабсорбиращи керамични плочки (гранитогрес, стъклокерамика), естествен камък (след предварителен тест), както и на фини мозаечни или стъклени плочки. За употреба на закрито и открито върху всякакъв вид циментови основи. Подходящо за лепене на плочки върху критични и деформируеми основи (подово отопление, кухни, бани, балкони и тераси).
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: 1,5 кг./кв.м./мм.Back to content | Back to main menu