Братя Чолакови - Кералукс

Go to content

Main menu

Лепила топлоизолация

Продукти > Мазилки,Лепила и бои

Лепило за топлоизолация Ceresit CT 83


За лепене на плочи от експандиран полистирен при топлоизолиране на стени на сгради по контактен метод. CT 83 е подходящ както за новопостроени сгради, така и за стари сгради в процес на подобряване на топлоизолацията. Има високо сцепление към носещи стени, бетонни основи и мазилки.
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: 5,0 кг./кв.м.Лепило-шпакловка за топлоизолация Ceresit CT 85


Строителен разтвор за лепене и шпакловане на стиропор. За залепване на плочи от експандиран полистирен. За изработване на армирана с мрежа от фибростъкло шпакловка върху полистиренови плочи. За подобряване на топлоизолацията на външни стени. За ремонт на стари и изграждане на нови фасади.
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: за лепене: 4-5 кг./кв.м., за шпакловане: 4-5 кг./кв.м.Лепило-шпакловка за топлоизолация Ceresit CT 87


Бяла лепилно-шпакловъчна смес за топлоизолация „2 в 1“. БЕЗ ГРУНД преди полагане на мазилка. За лепене на топлоизолационни плочи от полистирен или минерална вата върху фасадни стени при подобряване на топлоизолацията на новопостроени сгради и при реновиране на стари. За изграждане на армиран с мрежа от фибростъкло слой. Подсилена с фибри, което я прави по-устойчива на надраскване и напукване.
Окомплектовка: 25 кг.Лепило-шпакловка за топлоизолация Ceresit Thermo Universal


За залепване на плочи от експандиран полистирен. За изработване на армирана с мрежа от фибростъкло шпакловка върху полистиренови плочи. За подобряване на топлоизолацията на външни стени. За ремонт на стари и изграждане на нови фасади.
Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: за лепене : 4-5 кг./кв.м., за шпакловане: 4-5 кг./кв.м.Лепилен разтвор за минерална вата Ceresit CT 180

Ceresit CT 180 е част от система за топлоизолация Ceresit Ceretherm WM (с минерална вата). Продуктът се използва за лепене на плоскостите от минерална вата. За топлоизолация на новопостроените сгради, както и за реновация на стари.

   Свойства
:
   
- отлично сцепление с минерална вата
   
- паропропускливост
   
- устойчив на неблагоприятни атмосферни условия
   
- гъвкав

Окомплектовка: 25 кг.
Разходна норма: 5,0 kg/m2Back to content | Back to main menu